Urządzenia i Akcesoria
豚肉丼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
梅花火鍋肉片150 克
-
味醂2 大匙
-
醬油膏3 大匙
-
米酒2 大匙
-
糖1 大匙
-
油20 克
-
洋蔥 切粗絲150 克
-
水40 克
-
蛋 略打散2 顆
-
青蔥 切蔥花10 克
-
白芝麻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.3 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan