Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and golden syrup pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
322.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Zucchini slice
45 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Apple cinnamon muffins
40 min