Urządzenia i Akcesoria
台式萝卜糕汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 人份
Składniki
-
油15 克
-
红葱头1 粒
-
干香菇 泡发(泡发后约25克),切丝2 朵
-
干的虾米 浸泡变软,沥干1 茶匙
-
胡萝卜 切丝10 克
-
葱 葱白切段1 支
-
猪里脊肉 切丝60 克
-
酱油15 克
-
水400 克
-
萝卜糕 切粗条(3厘米宽)500 克
-
黑醋2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 - 2 小撮
-
盐½ 茶匙
-
青菜 切段150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
56.9 g
Kalorie
5318 kJ /
1271 kcal
Tłuszcz
54.8 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
139.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny