Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso parmesano
- 35 g de tuétano, sin hueso
- 220 g de cebolla
- 350 g arroz para risotto
- 60 g vino blanco
- ½ g de azafrán
-
750
g de caldo de res
lub 750 g de agua - 40 g de mantequilla, al tiempo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 697 kJ / 166 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fideo seco con arroz
35 dk
Tacos de lechuga Hunan
35 dk
Filete a la pimienta
1 godz. 40 min
Risotto con parmesano
30 Min
Crujiente de avellanas
4sa
Filete a la pimienta
20 dk
Risotto de alcachofa
25 min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Risotto de calabacita
25 min
Souffle de queso gruyere
40 dk
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min