Urządzenia i Akcesoria
Scream cupcakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
24 portions
Składniki
Cupcakes
-
raw sugar250 g
-
unsalted butter room temperature200 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
plain flour400 g
-
full cream milk250 g
Frosting
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
pure icing sugar300 g
Shards
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup1 tbsp
-
vinegar50 g
Assembly
-
condensed milk3 tbsp
-
red food colouring (natural)2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
66.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1590.3 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 godz. 30 min
Gingerbread House
1 godz. 10 min
Marble sponge slice with peach crème
4 godz. 30 min
Glacé icing
5 min
Gravity cake
2 godz.
Triple layer bundt cake
1 godz. 30 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Sticky buns with brown sugar glaze
2 godz. 30 min
Robot cake
2 godz.
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
American-style pancakes
45 min