Urządzenia i Akcesoria
Scream cupcakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
24 portions
Składniki
Cupcakes
-
raw sugar250 g
-
unsalted butter room temperature200 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
plain flour400 g
-
full cream milk250 g
Frosting
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
pure icing sugar300 g
Shards
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup1 tbsp
-
vinegar50 g
Assembly
-
condensed milk3 tbsp
-
red food colouring (natural)2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
66.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1590.3 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candy cane ice creams
49 godz. 25 min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 godz. 10 min
Dark chocolate frosting
10 min
Chocolate butter cream
10 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Buttercream icing
5 min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Butterfly cakes
1 godz.
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Freckle cake
26 godz. 40 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Basic vanilla cupcakes
35 min