
Urządzenia i Akcesoria
Sultana, apple and custard scrolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
16 portions
Składniki
Dough
-
full cream milk300 g
-
butter60 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast2 tsp
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
grapeseed oil for greasing
Custard
-
cornflour30 g
-
raw sugar50 g
-
egg1
-
full cream milk160 g
Assembly
-
water for brushing
-
sultanas120 g
-
apple (approx. 2 medium apples), peeled and cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
milk for brushing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
163.4 kcal /
686.6 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
45.5 mg