Urządzenia i Akcesoria
Baguete
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
30 fatias
Składniki
-
água330 g
-
1 c. chá de fermento biológico seco, (4 g)fermento biológico fresco esfarelado10 g
-
óleo para untar
-
farinha de trigo mais q.b. para polvilhar500 g
-
sal1 ½ c. chá de
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maçãs do amor
Brak ocen
Manteiga aerada
5 min
Panetone de Frutas
7 godz. 30 min
Pão delícia
1 godz. 50 min
Massa aerada (podre)
20 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Molho vinagrete
15 min
Focaccia com cebola
2 godz.
Sorvete de chocolate
12 godz.
Sorbet de frutas
5 min
Trança
2 godz. 20 min
Macarrão cozido
20 min