Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas

Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 fatias

Składniki

  • gotas de chocolate meio amargo
    80 g
  • água
    40 g
  • leite integral
    100 g
  • fermento biológico seco
    15 g
  • açúcar demerara
    50 g
  • farinha de trigo
    310 g
  • ovo médio
    1
  • manteiga sem sal em temperatura ambiente
    50 g
  • essência de panetone
    1 c. chá de
  • sal marinho
    ½ c. chá de
  • chocolate meio amargo picado
    250 g
  • creme de leite fresco (equiv. a 1 caixinha)
    200 g
  • cerejas em calda escorridas
    60 g

Wartości odżywcze na 10 fatias

Kalorie 3862 kcal / 16143 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 196 g
Węglowodany 514 g
Błonnik 24 g
Tłuszcz nasycony 96 g
Sód 260 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...