Wersje kompatybilne
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g gotas de chocolate meio amargo
- 40 g água
- 100 g leite integral
- 15 g fermento biológico seco
- 50 g açúcar demerara
- 310 g farinha de trigo
- 1 ovo médio
- 50 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente
- 1 c. chá de essência de panetone
- ½ c. chá de sal marinho
- 250 g chocolate meio amargo, picado
- 200 g creme de leite fresco (equiv. a 1 caixinha)
- 60 g cerejas em calda, escorridas
- Wartości odżywcze
- na 10 fatias
- Kalorie
- 16143 kJ / 3862 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 514 g
- Tłuszcz
- 196 g
- Tłuszcz nasycony
- 96 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rolinhos de salmão defumado
Brak ocen
Missoshiru
Brak ocen
Pão com caril de frango nyonya
2 Std. 45 Min
Curau de milho verde
30min
Canjica
13 godz. 35 min
Coxinha de frango
1h 45min
Cuscuz à paulista
1h 25min
Pastel de carne
3h 15 min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Goulash de carne com bolinhos de pão
1h 30min
Farinha de rosca grossa
5 min