Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Coco fresco sem casca e cortado em pedaços
- 100 g água
- 400 g açúcar
- manteiga, q. b. para untar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1714 kJ / 410 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 16 mg
Alternatywne przepisy
Bolo de milho com queijo
1u. 30min
Granola de Castanhas
50 min
Farofa de maçã
35 min
Bolo pão de mel
50 min
Curau de milho verde
30min
Arroz e feijão tradicional
13 godz. 20 min
Cuscuz à paulista
1h 25min
Massa para coxinha
30min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Pão de batata recheado
1h 25min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1u. 30min