Urządzenia i Akcesoria
Legumes salteados
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porções
Składniki
-
dente de alho10 g
-
azeite de oliva extra virgem10 g
-
acelga chinesa ou outra verdura verde, cortada em tiras finas (ver dica)300 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta do reino preta em pó1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
Brak ocen
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Canja de galinha
55 min
Cogumelos salteados
20 min
Arroz no vapor
25 min
Macarrão cozido
20 min
Ovos cozidos
20 min