Legumes salteados
TM31 TM5 TM6

Legumes salteados

5.0 (10 ocen)

Składniki

  • 10 g dente de alho
  • 10 g azeite extravirgem
  • 300 g acelga chinesa ou outra verdura verde, cortada em tiras finas (ver dica)
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta do reino preta em pó

Wartości odżywcze
na 1 porção
Kalorie
151 kJ / 36 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy