Cheesecake mascarpone e cioccolato

Cheesecake mascarpone e cioccolato

3.6 289 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Base della cheesecake
  • di biscotti secchi
    250 g
  • di burro
    125 g
Crema
  • di zucchero
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    300 g
  • di mascarpone
    250 g
Ganache al cioccolato
  • di cioccolato fondente a pezzi
    300 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 686 kcal / 2870 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 51.7 g
Węglowodany 48.4 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...