
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake mascarpone e cioccolato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
Base della cheesecake
-
di biscotti secchi250 g
-
di burro125 g
Crema
-
di zucchero100 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda300 g
-
di mascarpone250 g
Ganache al cioccolato
-
di cioccolato fondente a pezzi300 g
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
686 kcal /
2870 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
51.7 g
Węglowodany
48.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy