Risotto cuatro quesos

Risotto cuatro quesos

3.6 117 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de chalota
  • 20 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco
  • 800 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de queso ricota escurrido
  • 50 g de queso emmental en dados (aprox.1 cm)
  • 50 g de mozzarella fresca en trozos
  • 50 g de queso gorgonzola en trozos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 493 kcal / 2059 kJ
Białko 13.61 g
Tłuszcz 20.95 g
Węglowodany 62.39 g
Błonnik 1.66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...