Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chalota
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de queso ricota escurrido
- 50 g de queso emmental en dados (aprox.1 cm)
- 50 g de mozzarella fresca en trozos
- 50 g de queso gorgonzola en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2059 kJ / 493 kcal
- Białko
- 13.61 g
- Węglowodany
- 62.39 g
- Tłuszcz
- 20.95 g
- Błonnik
- 1.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Risotto a la milanesa
30 min
Risotto al vino tinto
25 min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Risotto al limón
25 min
Risotto affumicato
30 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 min