Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chalota
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de queso ricota escurrido
- 50 g de queso emmental en dados (aprox.1 cm)
- 50 g de mozzarella fresca en trozos
- 50 g de queso gorgonzola en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2059 kJ / 493 kcal
- Białko
- 13.61 g
- Węglowodany
- 62.39 g
- Tłuszcz
- 20.95 g
- Błonnik
- 1.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto para uno
20 dk
Risotto con setas a la cerveza
40 dk
Risotto
30 Min
Risotto al parmesano
35 dk
Risotto al vino tinto
25 min
Risotto al limón
25 min
Risotto affumicato
30 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Risotto a la milanesa
30 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 dk