Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 40 g de aceite de oliva
- 800 g de falda de ternera en trozos
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de azúcar
- 100 g de agua
- 250 g de tortellini (pasta seca rellena)
- 50 - 60 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Białko
- 33.41 g
- Węglowodany
- 10.67 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 2.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cazuela de patatas con pollo
45 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Costillas al vino con arroz
1h
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Arroz criollo
45 min
Ossobuco a la milanesa
1h 10min
Gulash con cerveza
1h 10min
Cacerola de carne y arroz
1 Std. 15 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Pollo a la cazadora
40 min
Albóndigas con arroz de tomate (Soutzoukakia)
1h