Wersje kompatybilne
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 500 gramů čerstvého špenátu, bez stopek
-
80
gramů smetany, min. 30 % tuku
lub 80 gramů smetany na vaření - 5 gramů agar-agaru (cca 2 vrchovaté čajové lžičky)
- 100 gramů feta sýru, na kostičky
- 100 gramů kozího sýru, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje, na vymazání formy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1010 kJ / 243 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1h 30min
Plněné středomořské bagety
3 Std. 10 Min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3sa 5 dk
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min