Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 25 g
- Kalorie
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Basil Pesto
10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min