金針松阪麵線

金針松阪麵線

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 切絲
    10 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 杏鮑菇 切片
    100 克
  • 松阪肉 切片(寬1公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 500 克
  • 枸杞
    1 大匙
  • 乾金針 洗淨、瀝乾
    5 克
  • 麵線 (長壽麵線),稍微用水沖洗去掉鹽份
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.9 g
Kalorie 1105 kJ / 264 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...