![Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD69E6F5-FBCF-461B-9BA9-B0F56ECDDCED/Derivates/6FC0BD88-78C3-4719-AA19-5F6214298DCC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 2 EL natives Olivenöl
Pesto und Fertigstellung
- 70 g natives Olivenöl
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Rucola
- 30 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe (opcjonalnie)
- 100 g Ricotta
- 1 TL Akazienhonig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3213 kJ / 768 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Kürbiskern-Pesto
10min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min.
Rucola-Risotto
35 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 min.