Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto

Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto

4.2 199 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

Pasta
  • Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Eier
    4
  • natives Olivenöl
    2 EL
Pesto und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    70 g
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Rucola
    75 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    1
  • Ricotta
    100 g
  • Akazienhonig
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
    ½ TL
  • Wasser zum Kochen der Nudeln

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 768 kcal / 3213 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 79 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...