Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 2 EL natives Olivenöl
Pesto und Fertigstellung
- 70 g natives Olivenöl
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Rucola
- 30 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe (opcjonalnie)
- 100 g Ricotta
- 1 TL Akazienhonig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3213 kJ / 768 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Rucola-Risotto
35min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 dk