Urządzenia i Akcesoria
Nürnberger Fladen vom Grill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten2 EL
-
Zucchini in Stücken125 g
-
Nürnberger-Bratwürstchen in Stücken250 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Salz1 TL
-
Wasser150 g
-
Honig1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Kümmelsamen1 EL
-
Röstzwiebeln40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
3036 kJ /
725 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Biermarinade zu Nackensteaks
4 godz. 20 min
Schinkenswirls
1 godz. 20 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Herzhaftes Osterei
1 godz. 30 min
Burger-Muffins
50 min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Knoblauch-Faltenbrot
1 godz. 10 min
Mozzarella-Salami-Happen
1 godz. 45 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 godz.
Hot Dog to go
30 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 godz.