Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 300 g de galletas, tipo María
- 80 g de mantequilla, a temperatura ambiente, en trozos
Crema de queso
- 500 g de queso crema
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 250 g de leche
- 40 g de azúcar
- 10 g de grenetina en polvo
Decoración
- 250 g de uva blanca, sin semillas
- 250 g de uvas tintas, sin semillas
Gelatina de vino
- 4 láminas de grenetina
- 100 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de vino dulce, (p.ej. moscatel)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3274 kJ / 783 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta a los tres chocolates
4h 40min
Flan de queso manchego
3h
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado TM6
1h 30min
Barras de chocolate
6h 10min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1h 30min
Bizcocho de chocolate blanco TM6
2hod.
Cheesecake de chocolate blanco
50 min
Tiramisú de limón
6h 25min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1h
Tarta de chocolate blanco
12hod. 15min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Pastel de turrón y chocolate
3h 50min