Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de azúcar refinada
- 3 claras de huevo
- 195 g de chocolate blanco, en trozos o chispas
- 100 g de mantequilla, en cubos
- 13 yemas de huevo
- 5 huevos
- la ralladura de 2 limones amarillos
- 215 g de harina de trigo
- 55 g de fécula de maíz
- 10 g de polvo para hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1358 kJ / 323 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 132 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Flan de queso manchego
3 Std.
Natillas
40min
Crema pastelera TM6
15 min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Natilla líquida TM6
15 min
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1h
Tarta de queso y chocolate blanco con uvas
2h
Bizcocho de limón con salsa de fresa
50min
Natilla TM6
15 min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min