Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 láminas de grenetina
- 150 g de chocolate blanco
- 150 g de chocolate amargo (50% cocoa)
- 150 g de galletas de chocolate con relleno, tipo Oreo® (sin el relleno)
- 50 g de mantequilla, en trozos
- 150 g de azúcar
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de queso crema
- 125 g de yogur natural
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2985 kJ / 714 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de Pascua
50min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Magdalenas
1h 20min
Pastel arcoiris
2h
Corona de chocolates
1h 30min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Red velvet
1h 30min
Mantenconchas
3u. 15min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2u. 20min
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Galletas de cocoa decoradas
1h 45min