Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 láminas de grenetina
- 150 g de chocolate blanco
- 150 g de chocolate amargo (50% cocoa)
- 150 g de galletas de chocolate con relleno, tipo Oreo® (sin el relleno)
- 50 g de mantequilla, en trozos
- 150 g de azúcar
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 250 g de queso crema
- 125 g de yogur natural
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2985 kJ / 714 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Cheesecake de chocolate blanco
16 godz.
Flan de queso manchego
3h
Mousse de chocolate blanco y fresas
2hod. 10min
Trufas + caja de chocolate rosa
30min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1 Std. 30 Min
Ponchkes (Suffganiot)
2 Std.
Red velvet
1 Std. 30 Min
Vasitos de chocolate rellenos
1h 40min
Gelatina de mango
15 Min
Rollo de matcha
4h 30min
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min