Urządzenia i Akcesoria
Horchata mexicana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 vasos
Składniki
-
200 g de arroz de grano redondo
-
½ palo de canela
-
80 g de azúcar
-
600 g de agua
-
400 g leche evaporada
-
200 g de cubitos de hielo
-
1 cucharadita de azúcar vainillado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
8.43 g
Kalorie
1148 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
5.71 g
Błonnik
0.63 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbacoa
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Atole de canela
35 min
Tamales dulces de pasas
2 godz.
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Horchata de pipas de melón
5 min
Atole de Piña
25 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Tamales
1 godz. 40 min
Pambazos CDMX
2 godz. 30 min
Gorditas de chicharrón
2 godz.
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Atole de fresa
25 min