Eggs Benedict

Eggs Benedict

4.0 174 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

Eier
  • Wasser
    500 g
  • rote Paprika (siehe Tipp), in 4 Ringen (1 cm breit)
    1
  • Eier
    4
  • Schinkenwürfel
    60 g
  • Toastbrot
    4 Scheiben
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
  • Eigelb
    2
  • Butter
    50 g
  • Sahne
    30 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Salz
    ½ TL
  • Zitronensaft
    10 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 324 kcal / 1354 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...