![Eggs Benedict Eggs Benedict](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/828DDDA7-A83E-4B89-8817-59D5AF944F3E/Derivates/E4B486AD-1EAF-4EED-B922-2EBD76D9CBCC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Eier
- 500 g Wasser
- 1 rote Paprika (siehe Tipp), in 4 Ringen (1 cm breit)
- 4 Eier
- 60 g Schinkenwürfel
- 4 Scheiben Toastbrot
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
- 2 Eigelb
- 50 g Butter
- 30 g Sahne
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1354 kJ / 324 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Safranmousse
2hod. 15min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1h 15min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45min
Yakisoba mit Shrimps
40min
Garnelenchips
35min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 Std. 30 Min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 min
Frittata italiana
20min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min