Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Eier
- 500 g Wasser
- 1 rote Paprika (siehe Tipp), in 4 Ringen (1 cm breit)
- 4 Eier
- 60 g Schinkenwürfel
- 4 Scheiben Toastbrot
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
- 2 Eigelb
- 50 g Butter
- 30 g Sahne
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1354 kJ / 324 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Bloody Mary
10 min.
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 min.
Rindfleisch-Tatar
30min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30 min.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min.
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 min.
Gurkensalat mit Wakame-Algen
40 min.
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30 min.
Mexikanische Eier
30min
Avocado-Egg-Sandwich
30min