Eggs Benedict
TM6 TM5

Eggs Benedict

4.0 (165 ocen)

Składniki

Eier

  • 500 g Wasser
  • 1 rote Paprika (siehe Tipp), in 4 Ringen (1 cm breit)
  • 4 Eier
  • 60 g Schinkenwürfel
  • 4 Scheiben Toastbrot

Sauce Hollandaise und Fertigstellung

  • 2 Eigelb
  • 50 g Butter
  • 30 g Sahne
  • 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
  • ½ TL Salz
  • 10 g Zitronensaft
  • 1 EL Schnittlauch, in Röllchen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1354 kJ / 324 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy