Urządzenia i Akcesoria
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
15 个
Składniki
-
胡萝卜 去皮切块100 克
-
大白菜 切块50 克
-
洋葱 切块50 克
-
牛肉肉糜300 克
-
蛋1 颗
-
淀粉25 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
4.3 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
宝贝食语
68 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶香馒头(10~12个月辅食)
1 godz. 35 min
西兰花虾仁疙瘩汤(13~18个月辅食)
30 min
香蕉松饼(10~12个月辅食)
40 min
鸭蛋鱼饼(13~18个月辅食)
25 min
虾仁番茄乌冬面(13~18个月辅食)
20 min
蔬菜乳酪蛋饼(13~18个月辅食)
50 min
宝宝肉松(13~18个月辅食)
55 min
胡萝卜香菇鸡饭(13~18个月辅食)
20 min
玉米发糕(13~18个月辅食)
1 godz. 45 min
茄子泥(13~18个月辅食)
20 min
三文鱼米饼(13~18个月辅食)
35 min
牛肉番茄乌冬面配白煮蛋及丝瓜(13~18个月辅食)
30 min