Dip de ajoblanco

Dip de ajoblanco

4.7 87 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva
  • 150 g de almendras crudas sin piel
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 30 g de pan de molde (la miga)
  • 1 cucharada de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 180 g de leche

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 483 kcal / 2021 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 46.9 g
Węglowodany 10.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 520.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...