Urządzenia i Akcesoria
Dip de ajoblanco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
150 g de aceite de oliva
-
150 g de almendras crudas sin piel
-
1 - 2 dientes de ajo
-
30 g de pan de molde (la miga)
-
1 cucharada de vinagre
-
1 cucharadita de sal
-
180 g de leche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
520.3 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2021 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mazamorra cordobesa
10 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Salmorejo de atún ligero
1 godz. 10 min
Paté de atún
5 min
Lactonesa
5 min
Dip de aguacate y gambas
5 min
Paté de dátiles y queso
5 min
Ajoblanco
5 min
Poleá
15 min
Gazpachuelo
35 min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 min