Hogaza de trigo y centeno con masa madre

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.0 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz.
14 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 1 cucharadita de aceite

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 109 kcal / 456 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 339.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...