Mini Chocolate and Apricot Panettone
TM6 TM5 TM31

Mini Chocolate and Apricot Panettone

3.4 (14 ocen)

Składniki

  • 140 g dried apricots, pitted
  • 100 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 200 g milk, plus extra for brushing
  • 2 medium eggs
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 1 tsp natural almond extract
  • 500 g plain flour
  • 120 g caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 1 pinch fine sea salt
  • 200 g unsalted butter, soft, cut in pieces
  • 2 Tbsp flaked almonds

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1772 kJ / 423 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
53.5 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy