Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Choux Buns
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Choux Pastry
-
water150 g
-
unsalted butter diced80 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt1 pinch
-
strong white bread flour120 g
-
large eggs3
Filling
-
icing sugar50 g
-
frozen raspberriesfresh raspberries200 g
-
double cream350 g
Icing
-
food colouring pastes4
-
icing sugar250 g
-
water for icing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
2425 kJ /
584 kcal
Tłuszcz
43.8 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 min
Focaccia
3 godz.
Egg Custard Tarts
2 godz.
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 godz. 30 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Brownies
50 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 godz.
Melting Snowman Biscuits
3 godz.
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min