Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Choux Buns
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Choux Pastry
-
water150 g
-
unsalted butter diced80 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt1 pinch
-
strong white bread flour120 g
-
large eggs3
Filling
-
icing sugar50 g
-
frozen raspberriesfresh raspberries200 g
-
double cream350 g
Icing
-
food colouring pastes4
-
icing sugar250 g
-
water for icing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
2425 kJ /
584 kcal
Tłuszcz
43.8 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Focaccia
3 godz.
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Pizza Dough
1 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Brownies
50 min
Pitta Bread
2 godz.
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min