Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Choux Pastry
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, diced
- 10 g caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g strong white bread flour
- 3 large eggs
Filling
- 50 g icing sugar
-
200
g fresh raspberries
lub frozen raspberries - 350 g double cream
Icing
- 4 food colouring pastes
- 250 g icing sugar
- water, for icing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2425 kJ / 584 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 43.8 g
Alternatywne przepisy
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Chocolate Meringue Stack
7h 30 min
Buttercream icing
5 Min
Waffles
25 min
Buttercream Icing
5 Min
American-style Pancakes
40 Min
Chocolate Chip Cookies
50min
Brownies
50min
Meringue Ghosts
12h 25min
Lollipop Cake
2 Std. 10 Min
Cream Cheese Icing
5 Min
Red Velvet Cake
1h 20 min