Rainbow Choux Buns
TM6 TM5

Rainbow Choux Buns

5.0 (3 oceny)

Składniki

Choux Pastry

  • 150 g water
  • 80 g unsalted butter, diced
  • 10 g caster sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 120 g strong white bread flour
  • 3 large eggs

Filling

  • 50 g icing sugar
  • 200 g fresh raspberries
    lub frozen raspberries
  • 350 g double cream

Icing

  • 4 food colouring pastes
  • 250 g icing sugar
  • water, for icing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2425 kJ / 584 kcal
Białko
8.4 g
Węglowodany
37.8 g
Tłuszcz
43.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy