Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 8 ovos
- 200 g açúcar
- 250 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 110 g farinha
- 600 g queijo-creme
- 150 g framboesas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1758.7 kJ / 420.3 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 27.7 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 172.3 mg
Alternatywne przepisy
Panacotas de chocolate branco
4h 5min
Mousse de três chocolates
6h 20min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Swirl de chocolate e framboesa
10min
Cheesecake
4h 30min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45min
Bolo com frutos silvestres e natas
1h
Tarte de avelã com leite condensado
1h
Mini cheesecakes de chocolate branco
8h 30min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25min
Tiramisu
5h 20min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min