Urządzenia i Akcesoria
蔥爆雙魷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
薑 切絲20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 枝
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
乾魷魚 以清水泡發,切花後切片250 克
-
花枝 去內臟皮膜,切花後切片250 克
-
蔥 切段50 克
-
蒜苗 切斜片30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
48.8 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan