STACJA THERMOMIX FRIEND® - PRZETWORY II

10 Przepisów

Druga odsłona kolekcji z domowymi przetworami, które są podstawą każdej spiżarni. Kompot, ketchup, kawior z cukinii i dżemy. Dzięki stacji Thermomix Friend® przygotowanie większej ilości przetworów w jednym momencie jest proste i szybkie!

Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)

Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)

1 godz.

Dżem morelowy (z cukrem żelującym 3:1)

Dżem morelowy (z cukrem żelującym 3:1)

1 godz. 10 min

Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)

Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)

50 min

Ketchup

Ketchup

1 godz. 20 min

Przecier pomidorowy (passata) z bazylią i czosnkiem

Przecier pomidorowy (passata) z bazylią i czosnkiem

1 godz. 15 min

Sos paprykowy (w słoikach na zimę)

Sos paprykowy (w słoikach na zimę)

2 godz.

Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)

Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)

2 godz. 20 min

Fasolka szparagowa w sosie warzywno-pomidorowym (w słoikach na zimę)

Fasolka szparagowa w sosie warzywno-pomidorowym (w słoikach na zimę)

1 godz. 15 min

Kawior z cukinii (w słoikach na zimę)

Kawior z cukinii (w słoikach na zimę)

1 godz. 10 min

Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)

Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)

50 min