Urządzenia i Akcesoria
Brynzové halušky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
6 porcí
Składniki
-
voda na vaření
-
1130 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
560 gramů hladké mouky
-
1 vejce velikosti L
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
300 gramů slaniny, na kostičky
-
375 gramů brynzy rozdrobené
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
1227.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
105.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Francouzské croissanty
12 godz.
Salámová pizza se sýrovými okraji
1 godz. 50 min
Napa Kimchi
15 godz.
Pivní bulky s čedarem
3 godz. 15 min
Coleslaw s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
10 min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Koláč makový květ
2 godz. 20 min
Valašská kyselica
45 min
Barbecue šneci
1 godz. 30 min
Koblihy
1 godz. 30 min
Langoše
1 godz. 20 min