Urządzenia i Akcesoria
Plum brioche buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 pieces
Składniki
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
27.6 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shanghai Mooncake
Brak ocen
Mango Cheesecakes
Brak ocen
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Dubai Chocolate Bar
2 godz. 20 min
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Banana bread with chai crème fraîche
1 godz. 35 min
Grain free wraps
15 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min