
Urządzenia i Akcesoria
Batatas recheadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 doses
Składniki
-
queijo da Ilha cortado em pedaços50 g
-
fiambre130 g
-
água800 g
-
batatas p/ cozer inteiras (200 g cada aprox.)3
-
Pimenta q.b. p/ temperar
-
ovo1
-
natas50 g
-
sal mais q.b. p/ temperar½ c. chá de
-
Cebolinho picado q.b.
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
373.9 kcal /
1564.5 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
39.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
1284.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia