Tagliolini aux truffes

Tagliolini aux truffes

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • 180 g de farine de blé type 45
  • 2 œufs
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 pincée de sel
  • farine de blé
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 2 feuilles de sauge fraîche
  • ½ c. à café de sel
  • eau pour la cuisson des taglioni
  • ½ truffe fraîche râpée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 731.5 mg
Białko 16.8 g
Kalorie 2525.1 kJ / 603.5 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Węglowodany 70.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...