Herb and garlic pull-apart bread

4.3 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

Herb butter
  • garlic clove
    1
  • fresh dill leaves only
    3 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh basil leaves
    4
  • pure cream
    400 g
  • water chilled
    330 g
Bread
  • water lukewarm
    300 g
  • dried instant yeast or 40 g fresh yeast, crumbled
    2 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    65 g
  • baker's flour plus extra to dust
    500 g
  • sea salt
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 346.1 mg
Białko 12 g
Kalorie 2645.2 kJ / 632.2 kcal
Tłuszcz 36.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 17.2 g
Węglowodany 63.1 g

Może spodoba Ci się również...