Urządzenia i Akcesoria
Soft butter rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 pieces
Składniki
-
buttermilk220 g
-
water120 g
-
sugar70 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
butter softened, plus extra melted for brushing50 g
-
egg1
-
baker's flour plus extra for dusting680 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
124.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
706.9 kJ /
168.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Buttermilk bread
2 godz.
Butter biscuits
50 min
Pizza dough
1 godz.
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Aussie meat pies
2 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min
Buttermilk scones
35 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min