Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)

Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • 300 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
  • 230 g marchewki z odciętymi końcówkami
  • ¾ - 1 ¼ czerwonej cebuli (opcjonalnie) przekrojonej na pół
  • ¾ - 1 ¼ jabłek nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
  • 6 łyżek majonezu
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 147.3 kcal / 616.1 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 414.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...