Zuppa di farina alla basileese

Zuppa di farina alla basileese

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

  • 25 g di farina
  • 25 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
  • 40 g di cipolle tagliate a metà
  • 25 g di burro chiarificato
  • 500 g di acqua
  • 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1374.2 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 934.3 kJ / 223.3 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...