Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porsi
Składniki
-
bawang bombai potong bagi dua60 g
-
siung bawang putih1
-
minyak zaitun15 g
-
tomat matang potong kecil-kecil (2-3 cm)150 g
-
paprika merah potong kecil-kecil (2-3 cm)50 g
-
campuran daun-daun aromatik kering (contoh: thyme, rosemary, marjoram, basil, peterseli)½ sdm
-
garam½ sdt
-
lada hitam bubuk1 jumput
-
terong potong kecil-kecil (2-3 cm)150 g
-
zukini potong kecil-kecil (2-3 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
593.6 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
548.4 kJ /
131.1 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Tumis Udang
30 min
Tempe Almond
96 godz.
Tempe Kedelai
72 godz.
Penne Arrabbiata Udang
30 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Brak ocen
Tempe Gembus
72 godz.
Brokoli Saus Jamur
Brak ocen
Gandum Bulgur
Brak ocen
Kacang Canelini Lembut
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Lumpia Sayur
2 godz. 10 min
Deviled Eggs
Brak ocen