Urządzenia i Akcesoria
Penne Arrabbiata Udang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong-potong (2 cm)50 g
-
siung bawang putih3
-
cabai merah besar dibuang3
-
tomat potong dadu (1-2 cm)400 g
-
minyak zaitun20 g
-
garam1 sdt
-
air300 g
-
pasta penne (atau pasta pendek lainnya)250 g
-
udang kupas mentah diuraikan200 g
-
lada hitam bubuk sesuai selera2 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
1236 mg
Białko
17 g
Kalorie
1098 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natal Bersama
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Tumis Udang
30 min
Tempe Almond
96 godz.
Tempe Kedelai
72 godz.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Brak ocen
Tempe Gembus
72 godz.
Brokoli Saus Jamur
Brak ocen
Gandum Bulgur
Brak ocen
Kacang Canelini Lembut
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Lumpia Sayur
2 godz. 10 min
Deviled Eggs
Brak ocen
Kentang dengan Saus Yoghurt
Brak ocen