
Urządzenia i Akcesoria
Penne Arrabbiata Udang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong-potong (2 cm)50 g
-
siung bawang putih3
-
cabai merah besar dibuang3
-
tomat potong dadu (1-2 cm)400 g
-
minyak zaitun20 g
-
garam1 sdt
-
air300 g
-
pasta penne (atau pasta pendek lainnya)250 g
-
udang kupas mentah diuraikan200 g
-
lada hitam bubuk sesuai selera2 sdt
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
263 kcal /
1098 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
1236 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natal Bersama
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 50 min
30 min
96 godz.
72 godz.
Brak ocen
72 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 10 min
Brak ocen