Gandum Bulgur

Gandum Bulgur

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 porsi

Składniki

  • gandum bulgur ukuran sedang (lihat tip untuk porsi)
    200 - 500 g
  • air (lihat tip)
    400 - 800 g
  • minyak sayur
    5 - 20 g
  • garam laut
    ½ - 1 sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 296 mg
Białko 6 g
Kalorie 896 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie