
Urządzenia i Akcesoria
Cytryny w syropie imbirowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
5 słoików
Składniki
-
400 g cukru
-
330 g wody
-
110 - 120 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
25 - 35 g korzenia imbiru, świeżego , pokrojonego w 2 mm plastry
-
5 - 6 cytryn , ekologicznych, pokrojonych w 3 mm plastry, bez pestek
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1414 kJ /
338 kcal
Białko
0.9 g
Węglowodany
88.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2 g
Sód
5.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JADALNE PREZENTY
10 Przepisów
Polska
Polska