Urządzenia i Akcesoria
Hamburgers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion1 oz
-
rib eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 1 in.)8 oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
egg white1
-
stale bread1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1557.1 kJ /
372.2 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole (TM5 Metric)
5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Mac "n" Cheese Burger
3 godz. 10 min
Oaxacan Chocolate Brownies
40 min
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Pulled Pork
4 godz. 5 min
Beef Stroganoff
40 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Kid-Size Pizzas
1 godz. 20 min