Chicken Noodle Soup

4.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 portions

Składniki

  • cooked boneless chicken, from pre-cooked roasted chicken cut into pieces
    8 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only
    1 heaping tbsp
  • yellow onions halved
    2 oz
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
    5 ½ oz
  • celery cut into pieces (½ in.)
    3 oz
  • unsalted butter
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • chicken stock paste plus 20 oz water
    1 heaping tbsp
    20 oz chicken stock
  • egg noodles (long fresh egg pasta) e.g. Manischewitz brand
    1 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 423.9 mg
Białko 19.4 g
Kalorie 835.6 kJ / 199.7 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 15.1 g

Może spodoba Ci się również...