Urządzenia i Akcesoria
Frankfurtská polévka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porce
Składniki
-
25 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1 ½ polévkové lžíce oleje
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
20 gramů hladké mouky
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
½ čajové lžičky soli
-
75 gramů frankfurtkých párků nakrájených na kolečka
-
500 gramů vody
-
½ kostky hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1500.3 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1081.6 kJ /
258.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Zelňačka
25 min
Koprová omáčka
20 min
Kulajda
40 min
Česneková polévka
20 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min