Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů hovězího masa, bez kosti, předního, na kousky
- 50 gramů cibule, napůl
- 20 gramů česneku
- 10 gramů oleje
- 2 polévkové lžíce červené papriky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička kmínu, mletého
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- 2 polévkové lžíce hladké mouky, rozmíchané v trošce studené vody
- 250 gramů brambor, na kostky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Frankfurtská polévka
30 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Čočková polévka
1sa 35 dk
Zelňačka
25 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Česneková polévka
20min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Novoroční bramborový guláš
1h 5 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1sa 35 dk