Caldo de galinha

Caldo de galinha

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
600 g

Składniki

  • perna de frango s/ pele e s/ osso e s/ nervos cortada em pedaços
    450 g
  • mistura de legumes (ex.: talo de aipo, alho, cebola, alho-francês) cortados em pedaços se necessário
    300 g
  • mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: alecrim, tomilho, salsa), só as folhas
    6 pés de
  • sal grosso
    230 g
  • vinho branco
    100 g
    100 g água
  • folhas de louro
    2
  • cravinhos
    2
  • sementes de coentros (opcjonalnie)
    7

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 142.7 kcal / 597.2 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 15040 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...