
Urządzenia i Akcesoria
Caldo de carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
400 g
Składniki
-
carne de ave cortada em pedaços300 g
-
mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços300 g
-
dente de alho1
-
mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas4 pés de
-
sal grosso150 g
-
vinho tinto30 g
-
folha de louro1
-
cravinho1
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
219.9 kcal /
919.9 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
14750.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia