Caldo de carne

Caldo de carne

4.8 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
400 g

Składniki

  • carne de ave cortada em pedaços
    300 g
  • mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços
    300 g
  • dente de alho
    1
  • mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas
    4 pés de
  • sal grosso
    150 g
  • vinho tinto
    30 g
    30 g água
  • folha de louro
    1
  • cravinho
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 219.9 kcal / 919.9 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 14750.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...