Urządzenia i Akcesoria
Cibulová polévka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porcí
Składniki
-
110 gramů sýru Gruyére na kousky
-
670 gramů cibule napůl
-
40 gramů olivového oleje
-
25 gramů másla
-
¾ - 1 čajovou lžičku soli
-
3 špetky pepře černého, mletého
-
2 vrchovaté čajové lžičky hladké mouky (15 gramů)
-
1200 gramů vody
-
1 ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty1 ½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
16 plátků bagety tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
449.1 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
912.8 kJ /
218.2 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 dk
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 dk
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 dk
Chlebová polévka
25 dk
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 dk
Kulajda
40 dk
Zelňačka
25 dk
Drožďová polévka s pórkem
40 dk
Žampiónová krémová polévka
20 dk
Frankfurtská polévka
30 dk
Rajčatová krémová polévka
30 dk
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 dk